weekverslag: 25 – 29 oktober

Hilde Damman/ oktober 29, 2021

Beste ouders,

Na een vrij drukke halloweenweek hebben de kleuters en ik vakantie verdiend.

Maandag vierden we de verjaardag van Vic. Hij werd 5 jaar. In het verjaardagsboek konden we lezen en zien dat Vic zijn verjaardag goed gevierd had, samen met zijn familie.

Dinsdag hadden we een leuke namiddag, samen met het 6de leerjaar. De foto’s van deze leuke activiteit kan je online bekijken.

Woensdag werd verder verteld over het verhaal ‘c’est la fête’. De 3de kleuterklas tekende een  woord dat bij het verhaal past. Sommige kleuters werken al serieus goed af. Ondertussen hebben de kleuters van de 2de kleuterklas figura geoefend: ze puzzelen dan met figuren (cirkel, halve cirkel, 3 soorten driehoeken,…). De ene kleuter helpt ook wel eens de andere.

Donderdag trakteerde Lea met cakes. Na de vakantie gaan Lea en Lou naar een andere school. De meeste kleuters begrijpen dat vrij goed. We zullen haar zeker missen. We maakten een afscheids-knutselwerkje.

In de namiddag toonde het 2de leerjaar een toneeltje. Daarbij werd duidelijk hoe we samen de speelplaats proper kunnen houden. Meester Tom speelde gitaar voor de jarigen van september en oktober. Iedereen zong mee.

En vrijdag…. daar hadden we zo lang naar gewacht. Halloweendag. Lekker griezelen. Er werd nog pompoensoep gemaakt. Bekijk samen met je kleuter de foto’s eens.                                                     Wilfried speelde accordeon, hij leerde ons Sint-Maartensliederen zingen.

Na de vakantie:

Op maandag 8 november zijn Eden en Niels jarig. Op die dag hoef je geen tussendoortjes mee te geven.

De volgende dag, 9 november komt de Sint op school. Spannend!

Op 11 en 12 november is er geen klas.

In de weken van 22 november – 4 december mogen de grootouders langs komen: zie aparte brief die ik doorgestuurd heb.

Fijne vakantie,

Juf Hilde

 

 

Share this Post