weekverslag: 18 – 22 oktober

Hilde Damman/ oktober 22, 2021

Beste ouders,

We zijn enthousiast over het thema HALLOWEEN. Samen hebben we heksensoep in een grote ketel bereid. Sommige heksen hebben moeite om boos te kijken want heksen lachen niet lief. Er werden ook spinnen en spookjes geknutseld. De tekening van de maand werd ook gemaakt binnen het thema. Er waren prachtige tekeningen bij. Elke kleuter heeft duidelijk zijn/haar best gedaan.    We hebben ook een boekje met toverspreuken die we oefenen.

Flonflon kwam een tweede verhaal vertellen ‘c’est la fête’: Fiston (le garçon) en Camille (la fille) spelen mama en papa. Filou (le chien) is het kind die jarig is.

Een aantal kleuters kunnen thuis duidelijk goed uitleggen wat juf zegt. Best grappig. Zo mogen kleuters lege doosjes/flessen meebrengen om in de winkel te verkopen. Liefst niet te veel meer want we hebben al heel wat. Ze mogen ook materiaal meebrengen over het thema. Dat moet zeker niet. Een aantal kleuters hebben spullen voor het thema halloween mee.

Dinsdag kwamen er zwarte Pieten langs. Ze kwamen reclame maken voor de etalagewedstrijd. De kleuters kregen dan ook een folder mee naar huis.

Volgende week zijn er nog een aantal verrassingen. Jullie kleuter zal heel wat te vertellen hebben. Maandag vieren we de verjaardag van Vic. Hij zal in de voormiddag trakteren, je hoeft dan geen fruit/koek mee te geven.

Vrijdag 29 oktober is het HALLOWEENDAG, je kleuter mag verkleed in het thema naar school komen. Van de kleuters die reeds kledij in de klas hebben, zal ik de kledij donderdag meegeven (hopelijk vergeet ik het niet).

Fijn weekend,

Juf Hilde

Volgende week van alle kleuters Halloweenfoto’s:

Share this Post