weekverslag: 20 – 24 september

Hilde Damman/ september 24, 2021

Beste ouders,

Net zoals bij juf Els en juf Katrien wordt er elke maand een tekening gemaakt, meestal een kindje. De tekening voor de maand september werd gemaakt. Veel kleuters werken nu al zeer goed af. Er zijn prachtige tekeningen bij. Iedereen kreeg een sticker want iedereen deed zijn/haar best.

We leren ‘winkelen’. Iemand speelt verkoper, een andere kleuter komt kopen. Op die manier leren de kleuters om altijd in volle zinnen te spreken.

Vandaag gingen we naar het maïsdoolhof. De derde kleuterklas deed de grote wandeling. De tweede kleuterklas samen met juf Katrien een kortere wandeling. De 19 kleuters van de sterretjesklas waren perfect in orde met hun picknick. Dank jullie wel!

Op maandag 4 oktober mogen we in de namiddag naar de kermis. De oudervereniging trakteert 3 rondjes op de draaimolen. Super. We zoeken wel nog vervoer. Wie kan ons helpen met het  vervoer naar de kermis op de markt van Ichtegem?
We vertrekken om 13.15u. en komen terug rond 13.50u.

Fijn weekend,

Juf Hilde

Share this Post