weekverslag: 21 juni – 25 juni

Hilde Damman/ juni 25, 2021

Beste ouders,

Het doet raar om te beseffen dat het de laatste volle klasweek is van dit schooljaar. De zomer start met veel regen, ook dat voelt raar aan.

Het laatste verhaal van Flonflon werd afgewerkt: La souris Nana a faim. Het valt me op dat de kleuters heel wat steunwoorden vlot onthouden: la souris Nana et la souris Arthur, un peu de chocolat, une tartine, un pain, la confiture. De kleuters werken nu vlot per 2 om de woorden te oefenen.

De verhalen van het ontstaan van de mens werden met veel interesse verder bekeken.

We keken samen naar de PowerPoint van de derde kleuterklas over de ganse kleuterperiode. Dat is genieten, het groeien van peuter naar kleuter is boeiend. In de PowerPoint zie je ook een overzicht van verschillende activiteiten die in de kleuterschool gebeuren. Je mag nog steeds een stick meegeven.

Maandag willen juf Katrien en ik de kleuters nog een mooie afsluiter bezorgen. We kiezen dezelfde formule nml. een aperitief, barbecue (worst, frietjes & appelmoes) en een ijsje als dessert.

We waren ook zeer blij om vandaag de verjaardag van Xiomara te vieren. Hiep, hiep, hoera, Xiomara is 6 jaar. Gelukkige verjaardag. Ook de verjaardag van David (17 augustus) werd deze week gevierd (zie foto’s van beide verjaardagen).

De voorbije week had ik waardevolle oudercontacten. ik ben jullie dankbaar voor zoveel respect.

Vandaag kwam oma Nicole (van Niels uit K2B) langs met enkele mensen van de CERA om de cheque te overhandigen voor de televisieschermen. Dankjewel CERA!!!

Vandaag gingen alle mappen en werkjes mee naar huis.

volgende week:

maandag: rode duiveldag: iedereen magĀ  verkleed zijn als rode duivelĀ  – afscheidsfeest met barbecue bij juf.

dinsdagvoormiddag: talentenfeest voor alle leerlingen

woensdag: laatste schooldag

Fijn weekend,

Juf Hilde

 

 

Share this Post