Weekverslag 29 en 30 juni 2020

Els Deschoenmaeker/ juni 30, 2020

Dag lieve ouders,

het laatste weekverslagje van dit schooljaar… ondanks het rare schooljaar heb ik enorm genoten van jullie kleuter. Ik kan wel zeggen dat we veel gezellige, zotte, creatieve, leerrijke,… momenten gehad hebben.

Deze week:

kregen we op maandagnamiddag een lekker ijsje van de juffen.

dansten we op het liedje superman (van minidisco) op het talentenfeest.

knuffelden we nog heel veel!

was het een erg korte week…

Dan rest mij nog maar één ding: jullie bedanken, lieve ouders,  voor jullie inzet voor je kleuter, voor jullie betrokkenheid, voor jullie hartverwarmende reacties, voor jullie moed om zelf les te geven tijdens de corona, voor de fijne samenwerking, voor de gezellige gesprekjes,… En ik dank jullie speciaal omdat ik het hele jaar mocht genieten van en werken met jullie kostbaarste bezit!

Fijne zomervakantie!

groetjes juf Els

Share this Post