weekverslag 29 & 30 juni

Hilde Damman/ juni 30, 2020

Beste ouders,

Gisteren hebben we de verjaardag van Fleur gevierd. Ook zij werd 6 jaar.

De juffen trakteerden met ijsjes.

We hebben onze map in orde gebracht en natuurlijk ook stickers gekleefd. Ook tijdens de corona werden stickers gekleefd want ik heb gemerkt dat alle kleuters thuis gewerkt hadden. Jullie hebben dat duidelijk weer goed gedaan, lieve ouders.

We hebben tijdens het talentenfeest het dansje “bewegen is gezond” van kinderen voor kinderen gebracht. Dat leerden ze in de turnles bij juf Yenka. Het dansje werd door juf Nele gefilmd. Dankjewel! Hopelijk kan ik het straks doorsturen.

Er was nog tijd om kampen te bouwen.

Jullie hadden nog de gekke bekken klasfoto tegoed.

Noteer de meet & greet op woensdag 28 augustus tussen 17u. en 19u. Dan kunnen jullie bij juf Agna terecht. Alles zal klaarliggen om op 1 september van start te gaan.

Het was een bijzonder schooljaar met moeilijke maar met minstens evenveel leuke momenten.  Ook het afscheid was bijzonder. Jullie kleuters hebben me wel 1000 keer dankjewel gezegd voor alles. Het is een klas met 19 bijzondere kindjes die overduidelijk allemaal naar het eerste leerjaar kunnen  met bijzondere mama’s en papa’s. DANK voor jullie bijzondere attenties, daar waren héél creatieve en persoonlijke dingen bij. Nooit eerder werd ik met zoveel lieve woorden en cadeautjes bedankt. Soms zat er een heel verhaal achter. En … de laatste 2 dagen hebben we nog heel wat geknuffeld. Ik ben dankbaar dat je kleuter in de sterretjesklas zat en dat we na corona nog enkele weken bij elkaar konden zijn. Fijne vakantie voor jullie allemaal.

 

 

 

 

Share this Post