Weekverslag 7 tot 11 oktober 2019

Els Deschoenmaeker/ oktober 11, 2019

Dag lieve ouders,

We hadden het druk deze week. Een projectweek met de hele school rond ‘vive la France’. We genoten met alle kleuters van een heerlijk Frans ontbijt met croissants, stokbrood, boter, confituur, honing, choco,… Mmmmmm!

We oefenden ons dansje elke dag: in de klas, in de zaal en ook op de speelplaats.

Verder hadden we het druk om de klas verder te ontdekken want er waren enkele dingen veranderd: er kwam een glijbaantje bij en een ballenbad. Daar was het natuurlijk dolle pret. We leerden al een beetje om in het hoekje te blijven spelen dat we kozen. En we speelden met de plasticine. Daarmee maakten we Franse stokbroodjes.

De eerste kleuters tekenden het kindje van de maand oktober.

En vandaag: het grote feest! De kleuters waren enorm enthousiast dat er zoveel mensen kwamen kijken naar hen. En wat hebben ze goed gedanst! Hier zit een trotse juf te typen! Ik wil jullie ook heel graag bedanken voor jullie bezoekje deze namiddag. Zonder jullie is er geen themadag. Dankjewel!!!

Volgende week:

is er woensdag geen school: pedagogische studiedag voor de juffen en meesters.

werken we rond de herfst

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post