Weekverslag 24 tot 28 juni 2019

Els Deschoenmaeker/ juni 28, 2019

Dag lieve ouders,

De laatste schoolweek zit er op. En wat een week was dat! Zonovergoten! We hebben heel veel buiten gespeeld (maar ook binnen als het té warm werd). We maakten onze klas al wat in orde voor de vakantie en mochten de blokjes wassen, de tafels en de stoelen afwassen,… Met zo’n weer heel fijn natuurlijk. We vertelden nog enkele vakantieverhalen en zongen zomerliedjes. Juf verfriste ons met de waterspuit… wat leuk!

We aten kersen van de boom op onze speelplaats: wat lekker en zoet! En we mochten iets doen wat normaal niet mag: de pitten mochten we zo ver mogelijk uitspuwen! Moeilijk hoor.

Dinsdag aten we gezellig frietjes met z’n allen. Wat leuk!

Ook dinsdag was Xiomara jarig. Een dikke proficiat en dankjewel voor de lekkere popcorn!!!

Woensdag gingen we kijken naar de bootjes van meester Brecht en het vijfde leerjaar. Wat mooi! En wat konden ze goed drijven!

Donderdagnamiddag was er talentenfeest. Wij deden het sportlied want dat kunnen wij namelijk erg goed! Alle optredens waren heel mooi (en soms grappig, maar soms ook heel ontroerend).

We blikten deze week terug op het schooljaar door veel foto’s te bekijken van wat we allemaal beleefd hebben. En dat is heel wat!

Deze morgen namen we afscheid in onze klas. Niet voor lang gelukkig. In september zien we elkaar weer: sommigen bij mij in de klas, anderen vanuit een ander klasje maar toch niet ver.

Dan rest mij nog maar één ding: een grote dankjewel zeggen! DANKJEWEL voor: jullie lieve lach aan de schoolpoort, de mooie en warme gesprekken, jullie enthousiasme om elke dag die kleine spruitjes tot bij mij te brengen, en elke dag zoveel lekkers klaar te maken voor in die schooltas, om klaar te staan met vervoer als dat nodig was,… maar bovenal wil ik jullie oprecht bedanken omdat ik zoveel mooie momenten mocht beleven en een stukje mocht meestappen in het leven van jullie kostbaarste bezit: jullie kleuter!

Fijne zomervakantie!

groetjes juf Els

Share this Post