Weekverslag 17 tot 21 juni 2019

Els Deschoenmaeker/ juni 21, 2019

Dag lieve ouders,

Het laatste thema van het schooljaar: de zomer! We hebben deze week veel soorten weer gehad: zon, regen, bewolkt, donder,… We hielden het allemaal goed in de gaten om de weerkalender aan te passen. In onze klas waren we al helemaal in zomer-  en vakantiestemming: we maakten een strandhoek, een waterbak en een zandbak. Als je kleuter een natte broek heeft… heeft hij/zij veel plezier gehad! We leerden een lied over de zomer en luisterden naar de vakantieverhalen van Muis in het boek: fijne zomer Muis!

Maandag vierden we de verjaardag van David. Hij is op 17 augustus jarig. Een dikke proficiat en dankjewel voor de lekkere cake!!!

De eerste kleuters maakten een map om al hun kindjes in te steken. Daarvoor mochten ze schilderen met ecoline en lijmen met zand.

Tussendoor was het nog heel veel genieten van elkaars aanwezigheid, samen spelen en knuffelen met juf,…

Gisteren vierden we de verjaardag van Lea. Zij is jarig op 27 augustus. Een grote proficiat en dankjewel voor de lekkere cakejes!!!

Vandaag hadden we voor de laatste keer schrijfdans. Nu zijn alle kleuters aan de beurt geweest om een bij te schilderen. Dankjewel juf Phéline!

En in de namiddag hielden we open deurtjes: alle kleuters konden kiezen in welke klas ze speelden.

Weet je nog: dat we tijdens het thema ‘sport is tof’ rond Hopsabees werkten en een poster vol bewegingsvaardigheden vol spaarden? Die poster stuurde ik op en we kregen allemaal reflecterende fietsstickers! Dankjewel hopsabees!

Volgende week:

snif, snif,… onze laatste schoolweek samen…

wordt het erg warm: zonnecreme en een petje is misschien geen overbodige luxe

dinsdag: frietmobiel op onze school. Mmmm!

donderdagnamiddag: talentenfeest: een gezellig samenzijn met alle leerlingen en leerkrachten van onze school

vrijdag: les tot 11.50u

Fijn weekend!

groetjes juf Els

 

Share this Post