Weekverslag 13 tot 17 mei 2019

Els Deschoenmaeker/ mei 17, 2019

Dag lieve ouders,

We hebben een erg sportieve week achter de rug. In de klas (ook buiten en in de turnzaal) deden we allerlei bewegingsactiviteiten met hopsabees: rollen, springen, krachtoefeningen, … Maar niet alleen de grove motoriek kwam aan bod. We oefenden ook de fijne motoriek: kleuren, knippen, scheuren, vouwen, … En we oefenden ook de zelfredzaamheid: jas aan- en uitdoen, broek af en aan tijdens het toiletbezoek, onze fluojas dicht doen,… In de turnzaal maakten we een kriebelmachine en iedereen mocht er eens doorlopen: grote fun! Jullie zien het: we zaten niet stil. We leerden ook een leuk bewegingslied en hoorden enkele mooie verhalen over vriendjes. En vandaag hielden we een heus ballengevecht in de klas!

Dinsdag werd het een zonovergoten sportdag. We speelden in de zandbak, mochten op het springkasteel, deden oefeningen met de bal en mochten fietsen op de grote speelplaats. Erg moe maar heeeeeeel tevreden gingen we naar huis. Een dikke dankjewel aan juf Faye om dit zo goed te organiseren!!! En dankjewel aan Dimitri voor het gebruik van het springkasteel!

Vandaag aten we ons koekje niet op, we smulden een lekker koekje van de juf want het was feest in onze klas omdat de juf morgen jarig is. Wat ben ik blij dat Jules nu ook eens mee mag naar mijn huisje!

Volgende week:

sporten we nog een weekje verder

gaan we op donderdagmorgen naar een theatervoorstelling in de centrumschool. We vertrekken om 9.15u en keren terug om ongeveer 10.15u. Wie kan voor vervoer zorgen? Graag een seintje via mail of via het schriftje. Dankjewel!

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post