weekverslag 4 tot 8 februari 2019

Els Deschoenmaeker/ februari 8, 2019/ K1B

Dag lieve ouders,

Ons thema is ‘ik vind je lief’. En of we elkaar lief vonden! We gaven elkaar al heel wat knuffels deze week. We mochten een tekening kleuren voor een vriendje, we beluisterden liedjes over vriendschap en hoorden hele lieve verhalen. En we stempelden hartjes…

Maandag mocht onze allerliefste vriend een dagje mee komen naar de klas: onze knuffel. Zo leuk om de klas eens te kunnen tonen aan de knuffels, en een hele dag spelen met je knuffel in de klas… zeg nu zelf: dat is toch helemaal de top!

Het kriebelteam is vandaag langs geweest. Er zijn enkele neten gevonden. Graag eens de haartjes van jullie kleuter inspecteren en eventueel behandelen.

Donderdag mochten we de verjaardag van Frits vieren. Hij werd 4 jaar. Een dikke proficiat en dankjewel voor de lekkere cakejes!!! En hij was niet alleen jarig: ook meester Brecht mocht die dag kaarsjes uitblazen. En wij gingen voor hem zingen. Ook een grote proficiat!

De eerste kleuters tekenden weeral een kindje. Wat volgen die maanden elkaar snel op! Er zit al een hele mooie evolutie in.

Willen jullie koekendoosjes en waterflesjes naamtekenen? Er waren deze week al een paar verloren voorwerpen. Dankjewel!

Volgende week:

werken we verder aan ons Valentijnsthema

dinsdag dikke truiendag: pimp je fiets en kom er mee naar school! We gaan leuke fietsdingen doen.

Ook dinsdag komt Sabine, de verpleegster van het CLB, langs in onze klas. Zij zal een woordje uitleg geven aan de kleuters en zo hebben ze al eens kennis gemaakt.

Donderdag: valentijnsdag!

20 februari: pedagogische studiedag

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post