weekverslag 8 tot 11 oktober 2018

Els Deschoenmaeker/ oktober 11, 2018/ K1B, Nieuws

Dag lieve ouders,

In deze korte schoolweek gingen we op stap in onze school. De meeste dingen (zoals toiletten, eetzaal,…) wisten we al zijn, maar de klassen van het lager hadden we nog nooit bezocht. Deze week zochten we aan de hand van foto’s alle klassen op school. Maar niet alleen de klassen: we brachten ook een bezoekje aan het bureau van directeur Koen, we bekeken het lokaal waar de meesters en juffen in de pauze zitten, we bezochten ook de zolder van de pastorie. Die is nog niet helemaal klaar voor gebruik maar de kleuters genoten van het uitzicht. Wat waren we hoog! Het was heel leuk om iedereen op de foto te zoeken (en best een beetje spannend ook!) Dankjewel juffen, meesters en directeur!!!

In de klas mochten we zelf een weg maken met stukken papier, we schilderden met een tractor en we maakten een weg met blokjes. Buiten tekenden we wegen met krijtjes. Kortom, we beginnen al goed onze weg te kennen op school. We leerden ook een liedje van een auto.

Morgen geen school: pedagogische studiedag voor de leerkrachten

Volgende week:

maandag komt er een stagiaire in de klas want juf gaat op navorming in Brugge

geen thema: juf speelt mee in de hoekjes en observeert, er worden ook een aantal vaardigheden getest

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post