weekverslag 24 tot 28 september 2018

Els Deschoenmaeker/ september 28, 2018/ K1B, Nieuws

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding eviva espana

Dag lieve ouders,

Deze week leerden we Spanje kennen. We zeiden: buenos dias, ola en adios tegen elkaar. We keken naar een stoer stierengevecht en naar mooie flamencodanseressen. En we leerden een heel mooi dansje (maar we verklappen nog lekker niks!). Ook luisterden we naar een leuk liedje over een verliefde stieros uit Spanjos. Daarmee moesten we heel erg hard lachen!

En dan maar schilderen: bruine verf voor de poten en de buik van… jawel: de stier. Zijn kop maken we volgende week. We maakten ook al een mooie waaier want het kan erg warm zijn in Spanje.

Maandag kregen we bezoek van juf Silke en juf Xynthia. Zij zijn tweedejaarsstudenten aan de vives in Brugge. Ze komen nog eens op bezoek op 22 oktober en dan gaan ze aan de slag met de kleuters van 5 tot 23 november.

Deze namiddag hielden we ‘open deurtjes’ in onze kleuterklassen. Dit wil zeggen dat we mochten kiezen in welke kleuterklas we gingen spelen. Tof om eens een andere juf te leren kennen en een andere klas.

Volgende week:

de apotheose van ons thema ‘eviva Espana’! Iedereen welkom op vrijdagnamiddag voor de optredens, de tentoonstelling en de minimarkt!

Mag ik vragen om jullie kleuters op maandag en vrijdag rode en zwarte kledij aan te trekken? Dankjewel hiervoor!

op vrijdag 5 oktober gaan we naar de kermis. We zoeken daarvoor nog ouders die ons naar de markt kunnen brengen om 8.40u. Graag een seintje voor wie kan rijden. Dankjewel!

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post