weekverslag 26 februari tot 2 maart 2018

Els Deschoenmaeker/ maart 2, 2018

Dag lieve ouders,

Alweer ging een muzikale week voorbij. We werkten ons instrumentje af en mochten er ook muziek mee maken in de klas. We leerden verschillende instrumenten kennen: tamboerijn, fluit, xylofoon, trom, trompet, gitaar,…

Juf speelde voor ons op haar blokfluit en we leerden een lied over de toverfluit. We speelden een spelletje met de instrumenten: luid en stil. We maakten volop muziek met alle instrumenten in onze klas.

Woensdag mochten we naar de turnzaal om te gaan kijken naar het toneelstuk ‘schildpad en haas’ van juf Hilde en haar derde kleuters. Waaw! Wat een acteertalent! En iedereen sprak zo luid en duidelijk. We hebben er echt van genoten. Een dikke proficiat juf Hilde en al jouw kleuters!!!

De eerste kleuters tekenden alweer een kindje. Het kindje krijgt nu niet alleen benen en armen maar ook al voeten en handen en een navel.

Juf veranderde ook twee hoekjes in de klas: de bouwhoek is nu beneden en de boekenhoek boven. In het poppenhuisje moesten we een beetje leren opruimen. Dit doen we aan de hand van foto’s. Dat is nog even wennen.

Deze namiddag mochten we de maquettes van het vijfde leerjaar gaan bekijken. Het waren één voor één pareltjes. Proficiat meester Brecht en de vijfdeklassers!!!

Volgende week:

werken we rond ‘dit ben ik’

zondag 18 maart: lente- ontbijt en kijkdag

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post