Weekverslag 5 tot 8 februari 2018

Els Deschoenmaeker/ februari 9, 2018

  Dag lieve ouders,

Wat heerlijk om terug te zijn en te kunnen genieten van jullie rakkers! We hebben deze week wat activiteiten gedaan rond carnaval.

We vertelden het verhaal van Lou viert carnaval, we verkleedden ons in de klas en leerden een lied over carnaval.

Dinsdag was het dikke truiendag: we openden de dag met een woordje uitleg en een opwarmingsdans. In de klas vertroetelden we de plantjes van de kleuters en gaven we wat uitleg over het groener maken van onze planeet. We sloten de dag af met een rustig lied van Ingeborg (gratitude). We deden dit ook al regelmatig in de klas. Zoek maar even op op youtube en zie welk effect het op je kleuter heeft!

Woensdag geen boterhammen voor ons! We vierden de verjaardag van Frits! Een dikke proficiat en dankjewel voor de lekkere cake!

Op vrijdag vierden wij met de hele school carnaval. Door de sneeuw was er jammer genoeg geen stoet maar in de turnzaal hielden we een echte modeshow. Alle kinderen (en leerkrachten) genoten van dit mooi spektakel.

We lieten onze werkjes nog in de klas. Met Pasen zal dit dan allemaal meegegeven worden.

Volgende week:

krokusvakantie!

daarna werken we rond het thema: ik hoor, ik hoor… een liedje. Wie thuis muziekinstrumenten heeft, mag die gerust eens meebrengen om te tonen in de klas.

21 februari: pedagogische studiedag (geen school voor de leerlingen)

Prettige vakantie!

groetjes juf Els

Share this Post