Nieuwjaarsmarkt Engel

Loic.hustinx/ januari 15, 2018

Vrijdagavond laatstleden mochten we met zijn allen genieten van een bijzonder gezellige kerst – en nieuwjaarsmarkt op onze engelschool. De weergoden waren ons heel goed gezind en de brandende vuurkorven en de sfeervolle kerstverlichting brachten iedereen in stemming.

Een heel grote dankjewel aan de mensen van onze oudervereniging voor dit schitterend initiatief. Hier zijn enkel lovende woorden op hun plaats. Ouders en kinderen, vrienden en sympathisanten gingen massaal op de uitnodiging in om er ook bij te zijn. Enkel glunderende gezichten. Er was dan ook voor elk wat wils : pannenkoeken, een streekbiertje of lekker jenevertje, warme chocomelk, frietjes of bitterballen… Niets werd aan het toeval overgelaten : een kinderknutselatelier, springkasteel, Wilfried van Sint-Maarten met zijn accordeon, een met ballonnen toverende clown,… Veel dank bovendien aan de talrijke centrumcollega’s die er ook bijwaren.

Proficiat aan iedereen !

directeur Daniƫl

Share this Post