weekverslag 18 tot 22 december 2017

Els Deschoenmaeker/ december 22, 2017

     Dag lieve ouders,

Het laatste weekverslag van 2017…. wat gaat het toch snel! Onze kleine kleutertjes worden stilletjes aan groter en … moeten dan doorschuiven naar een volgend klasje… Na Nieuwjaar nemen we voor een stukje afscheid van Ona, Esmee, Louis, Jules en Madeleine. Wat zal ik die lieve rakkertjes missen! Gelukkig komen ze op vrijdag nog eens op bezoek bij mij. Maar ik ben er van overtuigd dat ze het heel goed zullen doen in het klasje van juf Katrien!

Maandagnamiddag knutselden we samen met de tweede kleuterklas en het derde leerjaar kerstbomen en kaarsen. Mooi, mooi, mooi! Dankjewel juf Katrien, juf Mirjam en juf Daisy!

Daarna was er een zangstonde met de hele school. We kregen een hele reeks mooie liedjes, versjes en toneeltjes te zien.

We mochten deze week ook genieten van de toneeltalenten uit de klas van juf Hilde. Zij brachten voor ons het kerstverhaal. Een hele dikke proficiat aan juf Hilde en de derde kleuterklas!

We vertelden in de klas het hele verhaal van Jozef en Maria. Toen de koningen op bezoek kwamen in de stal zongen we er een oud lied over: wij komen van oosten. De kleuters gingen helemaal op in het verhaal.

Tussendoor konden de kleuters ook genieten van een lekkere kop warme chocomelk in de chocobar van Meester Brecht.

Vandaag sloten we het jaar af met een gezellig kerstfeestje in de klas. Juf Daisy kwam met ons mee vieren. We genoten van een lekker hapje en drankje en daarna pakjes open maken. Joepie! Wat een leuke cadeautjes!

Dankjewel voor een fijn 2017 met jullie en jullie kleuters! Op naar een even fantastisch 2018!

Prettige vakantie en graag tot maandag 8 januari!

groetjes juf Els

Share this Post