weekverslag 4 tot 8 december 2017

Els Deschoenmaeker/ december 8, 2017

          Dag lieve ouders,

Een gezellige tijd is alweer aangebroken. De advent is begonnen en daarom mochten we één kaarsje doen branden. We vertelden dat Maria een baby in haar buik heeft en dat we nu wachten tot die geboren zal worden. We leerden Maria en Jozef kennen: waar ze woonden, wat ze deden,…

En we zetten onze kerstboom in de klas. Waaw! Wat mooi met al die lichtjes! Tot plots … donderdagochtend… de lichtjes kapot waren! Gelukkig hadden we al snel een oplossing. We speelden deze week ook met het licht in de klas: ’s morgens een zacht lichtje en dan om te spelen een groot licht. Wat een verschil!

Dinsdag vierden we de verjaardag van Alizée. Ze werd drie jaar. Proficiat en dankjewel voor de lekkere wafeltjes!!!

We hebben deze week onze hand met groene verf gestempeld. Dit wordt een kerstboom op ons kerstkaartje. Heel leuk juf! Dat kriebelt een beetje aan mijn hand! We leerden zelfs al een klein beetje ons versje.

Vorige week maakte oma Annie (van Ibe) een kopje van een rups met ons. Deze week rolden we balletjes in klei voor het lichaam.

Volgende week:

brengen we een wijnglas (of eventueel een bierglas op voet) mee en zullen we dat schilderen.

kerstfeestje in de klas op vrijdagvoormiddag 22 december (zie brief in bijlage van de mail)

oudercontacten op 18 en 19 december: veel dank voor jullie interesse! Ik kijk er al naar uit.

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post