weekverslag 27 november tot 1 december

Els Deschoenmaeker/ december 1, 2017

             Dag lieve ouders,

Ons thema ‘opa en oma’ zit er op. Wat een gezellige week hebben we achter de rug. Veel kleuters waren aan het genieten van de aanwezigheid van de grootouders. Andere kleuters waren dan weer heel verlegen toen ze hun grootouders zagen.

Maandag kwam de oma van Ona wafels bakken in onze klas. Elke kleuter mocht zijn eigen wafel bakken en dan natuurlijk opeten.

Dinsdag kwamen de opa en oma van Lili om een heuse activiteit met instrumenten te doen. We mochten allemaal de maat slaan met ons instrument en daarna speelde oma enkele liedjes op de accordeon en de melodica.

Daarna kwam de mammoe van Maurice mee doen met onze turnles. Maurice mocht samen met mammoe dansen en turnen.

Donderdagochtend kwam de oma van Ibe om het liedje van de rups aan te leren. Ze tekende ook een rups en daarna mochten we er eentje kleien.

Donderdagnamiddag kwamen ook de opa en oma van Esmee om te kijken naar onze turnles.

Vrijdagochtend werden we getrakteerd op een bezoek van echte roofvogels (een steenarend en een havik). Het was de opa van Alana die de vogels mee had om aan ons te tonen.

Vrijdagnamiddag had onze spelletjesnamiddag veel succes. Veel grootouders kwamen mee spelen in onze klas: de oma van Frits, twee oma’s van Fleur, opa en oma van Ibe, oma van Louis De Zutter en de oma en opa van Esmee. De oma van Vic kwam om lekkere wafeltjes te bakken. Wat een smulweek!

Een grote dankjewel aan alle grootouders!!! Jullie aanwezigheid was fantastisch voor de kleuters!

Om de grootouders te bedanken maakten we een hartje met een foto.

Maar, lieve ouders, niet getreurd. Jullie worden niet vergeten. Voor moeder- en vaderdag voorzien we een zelfde concept!

Volgende week:

ja, ja, beginnen we stilletjes aan rond Kerstmis te werken

willen jullie wc-rolletjes en keukenrollen mee geven naar de klas (voor een knutselactiviteit op maandag 18 december met het derde leerjaar en de tweede kleuterklas)?

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post