Weekverslag 20 tot 24 november 2017

Els Deschoenmaeker/ november 24, 2017

Dag lieve ouders,

Vanaf nu verschijnt het wekelijkse verslag op deze pagina. We werkten rond oma en opa. We ontdekten dat niet iedereen oma en opa zegt. We hoorden ook: meme en pepe, moetje (moeke) en vake, pappoet en mammoe, omi en opi, moetie,..

Maandagochtend begonnen we al met feest vieren. Leon werd 3 jaar. Een dikke proficiat en dankjewel voor de heerlijke cakejes!!!

Ook op maandagvoormiddag brachten juf Faye en juf Femke een toneeltje over gedrag: welk gedrag is goed en welk gedrag niet. We leerden er alles over met enkele prenten die we ook mee kregen naar de klas.

Woensdag mochten we de opa en oma van Jules verwelkomen in onze klas. Jules toonde alle hoekjes en zijn broer Louis mocht ook al eens van het klasleven proeven.

We schilderden deze week met de verfrollen. We zullen daarmee iets maken voor… ssshhhttt! Dat mogen we nog in geen geval verklappen! Jullie komen het snel te weten. We moesten ook poseren voor een heel speciale foto.

We leerden de liedjes ‘oma’s aan de top’ van K3 en ‘opa’ van Mega Mindy. Ook enkele verhalen over opa en oma werden verteld.

Vandaag kwamen de grootouders van Louis Verest, Niels, Ryan en Julie op bezoek in onze klas. We speelden samen spelletjes en luisterden naar verhalen. Een superleuke namiddag! Ik zag de kleuters genieten. Dankjewel voor jullie bezoekjes!

Volgende week:

volgen er nog meer spannende bezoeken…

Prettig weekend!

groetjes juf Els

Share this Post